Pokémon Quest op je Smartphone spelen is een Must!

Pokémon Quest is begin juni gelanceerd op de Nintendo Switch. Over twee wordt de populaire game – welke inmiddels meer dan 1 miljoen keer gedownload is – op de Nintendo Switch gelanceerd op je Smartphone.

Bekijk hier hoe je Pokémon Quest download op je smartphone.

En dat is maar goed ook. Hoewel Pokémon Quest prima te bespelen is op de Nintendo Switch kom je naarmate je dieper in het spel komt steeds vaker ergenissen tegen.

Wij hebben het spel inmiddels bijna uitgespeeld op onze Nintendo Switch.

In deze blog gaan wij dieper in op de voordelen van de gameplay op je smartphone.

Pokémon Quest is écht een mobiele game. En dat heeft een duidelijke reden.

Pokémon Quest spelen op je smartphone

Dat Pokemon Quest een toffe game is staat buiten kijf. Toch heb ik tijdens het spelen op de Nintendo Switch meerdere malen gedacht: deze game is zoveel chiller te bespelen op je Iphone of Samsung smartphone.

Waarom dan? Ik geef je mijn 30 ergenissen

1. Expedities

Tijdens het spel dien je expedities te doen om ervaring op te doen met je Pokémon en kun je ingrediënten verzamelen. Onlangs hebben wij hier een complete handleiding voor Pokemon Quest voor geschreven.

Deze expedities worden er niet gemakkelijker op met het bespelen van je controllers je Nintendo Switch.

Je dient namelijk snel te kunnen schakelen wanneer een Pokémon op je afkomt. Met de Joy con van de Nintendo Switch duurt het soms te lang voordat je zelf een aanval kunt doen.

Door gebruik te maken van je touchscreen kun je veel sneller aanvallen selecteren en sleep je dus eerder een overwinning uit de strijd.

2. Pokemon Quest spelen op het werk

Ondanks dat een Nintendo Switch gemaakt is om mee te nemen neem ik deze niet mee naar mijn werk.

Het ziet er namelijk een beetje gek uit wanneer je met je Nintendo Switch achter je bureau zit tussen andere volwassen collega’s.

Door Pokémon Quest op je telefoon te downloaden voorkom je dit probleem Je kunt namelijk de game spelen op je smartphone, ideaal.

Iedere collega kijkt namelijk wel eens op zijn telefoon gedurende het werk. Dit kun jij nu ook doen terwijl je zelfs expedities kunt afronden.

3. Batterij opladen in Pokemon Quest

Wanneer je het spel speelt op je smartphone kun je veel vaker en Expeditie spelen.

Je kunt namelijk naar 5 keer een half uur spelen met de batterij in het spel doe je smartphone om de twee en half uur te pakken kun je dus volledige Quests afronden in het spel en bijvoorbeeld vaker koken om Pokémon te lokken.

Zoals hierboven besproken gaat dat wat lastiger op je Nintendo Switch wanneer je bijvoorbeeld moet werken of op school zit.

Wat zijn jouw grootste ergernissen in het spel? Laat het hieronder weten in een reactie, ik ben erg benieuwd!

Wanneer het spel eind juni te downloaden is op je smartphone dan kan jij profiteren van bovenstaande ergernissen want hier heb jij namelijk geen last van.

Mocht je geen Nintendo Switch hebben dan wens ik je alvast heel veel plezier bij het spelen van Pokémon Quest op je smartphone.

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *