Hoe evolueer ik Pokémon in Pokemon Quest?

pokemon quest evolueren

Wanneer je Pokémon Quest een tijdje aan het spelen bent zul je op een gegeven moment je Pokémon willen evolueren. Om je Pokémon sterker te maken ben je natuurlijk druk bezig om alle expedities uit te spelen. Kom je daar niet uit dan kun je altijd onze Pokemon Quest handleiding raadplegen, dan weet jij precies welke Pokémons jij moet verslaan op een volgende expeditie.

In dit artikel leggen we je alles uit over het evolueren van je Pokémon in Pokémon Quest.

Als je je Pokémon wilt ontwikkelen in Pokemon Quest, moet je ze eerst tot een bepaald niveau trainen. Dit kan je op verschillende manieren doen. Op deze pagina vind je de beste manieren of zo efficiënt en snel mogelijk jouw Pokémon naar een hoger niveau te krijgen. Laten we beginnen met de basis. 

Zo zorg jij ervoor dat je Pokémons levels omhoog gaan.

Hoe Level Up ik mijn Pokémon in Pokemon Quest?

Jouw Pokémons waarop jij op expeditie bent zullen naarmate de gevechten die zij uitvoeren XP verdienen. Je verdient voornamelijk XP door het spleen van expedities en in het bijzonder wanneer je deze expeditie afrond. Aan het einde van een gevecht ontvang je dus punten en wanneer je een complete expeditie hebt afgerond zul je extra bonussen krijgen. Je ziet dan direct terug hoeveel XP jouw Pokémons erbij hebben gehad.

Hoe krijgt mijn Pokémon sneller een hoger leven in Pokemon Quest?

Wanneer jij een Pokémon sneller wilt laten levelen, kun je de level-up trainingsfunctie gebruiken. Deze kun je terugvinden in het menu voor de Pokémon die jij wilt trainen.

Je gaat naar het basiskamp waar jouw kookpot staat opgesteld, samen met de standbeelden die jij hebt verzameld. Klik op jouw team. Je kunt hier de optie ´Training` aanklikken.

Pokémons die je hebt gelokt door middel van het koken en je heerlijke recepten kun je hier uitdagen om te trainen. Je kunt hier enkel tegen Pokémons vechten die niet in jouw team zitten. Houdt daar dus rekening mee.

Na afloop van de training zie je de progressie van de training.

Bonus-tip: Wanneer je dezelfde soort Pokémon tegen elkaar laat trainen (bijvoorbeeld Charmander en Vulpix, beide vuur) zul je bonus XP ontvangen.

Wanneer de XP balk vol is, is jouw training een level hoger.

charmeleon in training pokemon quest

Hoe Pokémon Evolueren in Pokemon Quest

Als je eenmaal een bepaald niveau hebt bereikt, zal je Pokémon automatisch evolueren. Dit niveau varieert voor elke Pokémon, maar lijkt hetzelfde te zijn als het evolutie-niveau van vorige de vorige Pokemongames.

Je ontvangt extra HP en ATK-statistieken na het levelen, dus je Pokémon ontwikkelen is een goede manier om ze sterker te maken. De enige Pokémon die anders evolueert is Eevee. Dit artikel kun je later ook terugvinden op onze website.

Als je Pokémon wilt laten stoppen met evolueren in Pokemon Quest, kun je hem – net zoals in de jaren 90 – een ​​Everstone geven. Dit is een beschikbare optie voor elke Pokemon en je hoeft geen Everstones te verzamelen zoals in andere games.

Selecteer in plaats daarvan een Pokemon en klik op het tabblad “OFF” in de rechterbovenhoek. Dit zal dan naar “ON” schakelen, omdat je die Pokémon een Everstone hebt gegeven. Deze Pokémon zal nu niet meer evolueren. Als je later van gedachten verandert en een Pokémon wilt ontwikkelen, selecteer je gewoon “AAN”.

We hebben hieronder een afbeelding toegevoegd die aangeeft welke knop moet worden ingedrukt in het menu. Je Pokémon zal dan op het volgende niveau evolueren, als je het evolutie-niveau al hebt bereikt. 

 

Pokemon evolueren stoppen pokemon quest
Selecteer rechtsboven ‘UIT’ om de Pokémon te laten evolueren in Pokemon Quest.
Dit is alles wat je moet weten omtrent het evolueren van Pokémons in Pokémon Quest.

Lees ook de handige handleidingen over de recepten.

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *