Glimmende Pokémon in Pokémon Quest

glimmende pokemon quest

We hebben hem! Onze eerst glimmende of ´shiny´ Pokémon in Pokémon Quest. Iedere 22 uur komt er een Pokémon naar jouw basiskamp. Wij hadden het geluk dat dit een glimmende Jigglypuff was. Wat ontzettend gaaf dat we al na een aantal dagen spelen de eerst glimmende Pokémon hebben gevangen in Pokémon Quest.

Wat is een glimmende Pokémon?

Glimmende Pokémon zijn erg zeldzaam. Waar je vroeger bijvoorbeeld de rode Gyarados had in bijvoorbeeld Pokémon Gold, Silver of Crystal heeft Pokémon Quest dus ook zijn eigen variant op de glimmende Pokémon.

Glimmene Pokémon zijn erg zeldzaam. Deze Pokémon zijn bedoelt voor de échte die-hards. Het is dan ook aan te raden om niet met deze Glimmende Pokémon te vechten of in te ruilen voor een Level-up of om jouw Pokémon een nieuwe aanval te leren.

Deze Pokémon hebben tevens een ster bij hun overzichtspagina indien de Pokémon niet al te veel van kleur verschilt kom je er zo achter.

glimmende pokemon quest

Bij deze Spearow zie je achter de HP en ATK balk sterren staan.

Wat heb ik aan een glimmende Pokémon in Pokemon Quest?

Met de glimmende Pokémon kun je verder niet heel veel. Zie het als een collectors item. Wanneer jij deze glimmende Pokémon in je bezit hebt kun je ieder geval opscheppen tegen je vrienden, zolang de tijd duurt.

Glimmende Pokémon zijn niet sterker dan normale Pokémon. Zoals hierboven beschreven zijn deze Pokémon enkel en alleen van nut om alle Pokémons te vangen. Heb jij een glimmende variant dan mag je je gelukkig prijzen.

Hoe vang je Glimmende Pokémon in Pokémon Quest?

Het vangen van een glimmende Pokémon lijkt overigens wél makkelijker dan in de voorgaande Pokémon spellen. Op de nieuwssite Reddit bleek al snel dat een gamer op zijn Nintendo Switch de eerste glimmende Pokémon van Nintendo Quest al had gespot.

Je kunt een glimmende Pokémon random tegenkomen iedere 22 uur. Daarnaast vergroot je de kans wanneer je met speciale recepten werkt. Hoe je het beste kunt koken om speciale Pokémon aan te trekken kun je lezen in onze recepten blog.

Wij wensen je heel veel succes op je expeditie. Wil jij weten welke Pokémons jij allemaal nog gaat tegenkomen tijdens jouw Pokémon Quest avontuur? Bekijk de meest complete Nederlandse handleiding.

Laat in een reactie weten welke glimmende Pokémon jij in je bezit hebt. Wij zijn benieuwd!

 

 

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *