Pokémon Quest op de Nintendo Switch

pokemon quest nintendo switch

De Pokemon Company heeft angekondigd dat Pokemon Quest voor Nintendo Switch nú te downloaden is.

De spin-offgame, die gratis te starten is, heeft een geblokte kunststijl (Minecraft-look-a-like).

Pokemon Quest speelt zich af in een nieuw gebied genaamd Tumblecube Island en bevat eerste-generatie Pokemon, die je kent uit bijvoorbeeld Pokemon Blue, Red en Yellow. Naast het bouwen van een groep Pokemon en het uitproberen van een blokkerende wereld, kun je met het spel een eigen hoofdkwartier bouwen.

Het nieuwe Pokemon-spel is ontwikkeld door hoofdreeksontwikkelaar Game Freak, dat meestal niet werkt op spin-off Pokemon-spellen. Na de lancering van de game op Switch, zal Pokemon Quest eind juni op de markt verschijnen. Bekijk direct hoe je deze Pokemon Quest moet downloaden.

Ook andere Pokémon varianten op komst!

Deze aankondiging komt naast ander gaaf Pokemon-nieuws, namelijk de onthulling van de nieuwe RPG’s voor Switch: Pokemon Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee . Deze spellen, die zijn gebaseerd op Pokemon Yellow en compatibel zijn met Pokemon Go, worden in november gelanceerd.

Wij zijn erg benieuwd of deze games de nieuwe hype rondom Pokemon Go opnieuw doet aanwakkeren. Wel is het ontzettend tof om te zien dat Nintendo hun lieveling monstertjes niet los kan laten. De hitserie Pokémon is al sinds de jaren 90 enorm populair.

Van welk spel krijg jij het meeste energie?

Facebook reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *